Om foder

Det här fodret är vi mycket nöjda med! Alla våra hundar tycker det är gott.
Det här fodret är vi mycket nöjda med! Alla våra hundar tycker det är gott.
Bra bok för Er som vill laga egen mat!! DoggyBag skriven av Gunilla Backman o Birgitta Engberg (Gittan)
Bra bok för Er som vill laga egen mat!! DoggyBag skriven av Gunilla Backman o Birgitta Engberg (Gittan)

hundmat gjord på svenska råvaror!

Vi på Magnusson Petfood tror på sunt förnuft. Vi har ambitionen att göra vårt hundfoder så nyttigt och naturligt som möjligt. Därför använder vi bara råvaror från det svenska jordbruket. Dessutom ugnsbakar vi hundmaten. Bakning är en långsam och mild process, som bättre bevarar råvarornas naturliga egenskaper. De flesta hundar tycker dessutom att ugnsbakat foder smakar väldigt gott!

Du kan handla våra produkter i välsorterade livsmedelsbutiker eller hos någon av våra övriga återförsäljare. Du kan även handla direkt av oss: via vår webbshop eller i vår gårdsbutik i Håbo-Tibble utanför Stockholm. Här på hemsidan finns alltid en uppdaterad lista över våra återförsäljare.

Då många wachtlar drabbas av allergier så rekommenderar vi spannmålsfritt foder!! 

Vi själva ger bla blodpulver på maten som extra tillskott. Skulle våra hundar vara vilda i naturen, så skulle dom äta kött, dom behöver blodmat. Sedan kan man ge färskfoder och vissa hundar föredrar det. Många hundar gillar grönsaker och frukt också... våra är tokiga i morötter, äpplen, gurka mm. Vi tar alltid rätt på "slaktrester" när vi jagar, som vi kokar och så klart ger rått ibland. Det här med hundfoder är inte lätt att välja bland, men vi har gett Magnussons i flera år och vi är mycket nöjda med det fodret. Dessutom så är det lätt att få tag i. Vissa Ica-Coop och Willys affärer har det hemma.

Har man bara en eller två hundar så kanske man vill göra sitt eget hundfoder...det är svårt för oss med så många hundar att göra vår egen hundmat, men skulle vara väldigt bra, då vet  man vad man "stoppar i dom". Är Ni intresserad av egen tillverkad hundmat så kan vi varmt rekommendera att Ni läser DoggyBag som Gunilla Backman och Birgitta Engberg skrivit. Birgitta/Gittan har Izze/Simba från oss och hon har hela tiden gett honom egen tillverkad mat.

Senaste kommentaren

23.09 | 17:51

Är på jakt efter en valp!
Har haft jakthundar sen 1982 men då det börjar ta slut på Älgarna.
tänkte jag prova en kort drivande hund.
fastnat för eran ras!
MVH
Jens Bergqvist

21.08 | 14:14

Är intresserad av att ta hand av en wachtel som ska omplaceras

07.04 | 06:35

Glada tokiga Edo, mattes älskling. 💖

24.03 | 19:19

Hej söker tikvalp. Kommer få jaga gris och klövvilt. Har haft wachteltikar i 20+ år.

Dela den här sidan